Swipe to the left

Novinky tohto roku od SanSwissu

Sprchové zásteny, vaničky aj sprchové kúty sú ozdobou každej kúpeľne.

Novinky tohto roku od SanSwissu

SanSwiss vyrába kvalitné sprchové zásteny už viac ako 40 rokov. Sprchové kúty aj vaničky Sanswiss spĺňajú najvyššie požiadavky nielen na kvalitu, ale aj na technické riešenia, funkčnosť, komfort a dizajn. Nové sprchové kúty sa vyvíjajú vo Francúzsku a v Českej republike. Najväčší výrobný závod SanSwiss sa dokonca nachádza práve v ČR. Takmer 95% výroby všetkých sprchových zásten SanSwiss produkuje závod v Jičíne.

Novinky pre rok 2022

Sprchové zásteny SanSwiss sú kvalitné, elegantné, praktické aj dizajnové. Práve také sú aj nové sprchové zásteny DIVERA. Nadčasové sprchové zásteny DIVERA používateľa okúzlia nielen prvotriednou kvalitou a vysokou flexibilitou, ale aj premyslenou funkčnosťou. Užívatelia najprv ocenia úplne modulárnu štruktúru. V ponuke sú krídlové sprchové dvere, posuvné sprchové dvere a zalamovacie sprchové dvere, ktoré je možné kombinovať s variabilnými pevnými stenami v rovine či bočnými stenami.

V prípade, že máte atypickú kúpeľňu, napríklad v podkrovnej vstavbe a potrebujete tým pádom atypické riešenie svojej kúpeľne, aj v tomto prípade môžete využiť SanSwiss a ich sprchové zásteny DIVERA.

DIVERA spĺňa všetky požiadavky na moderný sprchovací kút, je inovatívna, konštrukčne jednoduchá a pritom komfortná. Šesťmilimetrové bezpečnostné sklo je opatrené antiplakovou úpravou AQUAPERLE, ktorá znižuje usadzovanie vodného kameňa a tým uľahčuje údržbu sprchovej zásteny. Posuvné sprchové dvere je možné jednoducho odklopiť a vyčistiť.

Sprchové kúty DIVERA kúpite v klasickom aluchrómovom prevedení a v moderných variantách skiel. Klasikou je číre sklo, ale možno dáte prednosť dekorovému sklu Screen pre pocit intimity v sprche, alebo tomu so sieťotlačou, kde dominujú biele linky.

Medzi ďalšie nesporné výhody nového radu DIVERA patrí jednoduchá montáž, pričom aluchrómový vyrovnávací profil umožňuje komfortné vyrovnanie múru. Jednoduchý naklapávací systém spojenia dverí a bočnej steny v uhle 90° inštalujete bez vŕtania a skrutkovania. Garantovaná je vysoká stabilita, optimálna tesnosť sprchovej zásteny aj veľmi dobrá ochrana proti striekajúcej vode.

K sprchovým zástenám dokonale ladia sprchové vaničky ILA a LIVADA od rovnakého výrobcu. Ploché sprchové vaničky sú vyrobené z kvalitného liateho mramoru, tlmia hluk a poskytujú tepelnú izoláciu. Sprchové vaničky SanSwiss vynikajú nielen jedinečným a čistým dizajnom, prvotriednou kvalitou, ale aj kvalitnými sifónmi s vysokou prietočnosťou.

Walk-in zástena

Trendom modernej kúpeľne sú Walk-in zásteny. Tie od SanSwissu sú obľúbené nielen vďaka širokému vstupu do sprchy a komfortnému priestoru na sprchovanie, ale aj vďaka širokej ponuke farebných variantov a možnosti atypických riešení.

Novinkou v sortimente SanSwiss sú Walk-in zásteny EASY v moderných prevedeniach skiel i profilov. Tradičná aluchrómová Walk-in zástena vyzerá skvele s čírym sklom alebo s dekorom skla Brume pre zaistenie intimity v sprche. Trendom sú ZEN kúpeľne, do ktorých sa perfektne hodia Walk-in zásteny Japan. Pre industriálne kúpeľne a loftové byty odporúča SanSwiss Walk-in zásteny LOFT. Tradičný metropolitný vzhľad dodá kúpeľni napríklad Walk-in zástena v elegantnej matnej bielej farbe so šedým dekorom skla.

Walk-in zásteny EASY je možné umiestniť samostatne alebo v spojení s ďalšou Walk-in zástenou EASY. Walk-in zástena EASY môže byť tiež doplnená o krátke otočné steny v 90 ° alebo 180 °, ktoré čiastočne zamedzí striekanie vody zo sprchovacieho priestoru.

Z ponuky SanSwiss si môžete vybrať aj praktické poličky a držiak uteráka. V ponuke vždy vo farbách Walk-in zásten EASY, a to aluchróm, matná čierna farba, matná biela farba. Nové Walk-in zásteny objavíte aj v radoch DIVERA a CADURA.

Ponuka spoločnosti SanSwiss je skutočne rozmanitá. Aj v našich kúpeľňových štúdiách vám poradíme, aké riešenie od spoločnosti SanSwiss vybrať.