Swipe to the left

Stoncrete je stotožnením moderného obkladu

Ako môže vyzerať kombinácia kameňa a betónu? Možno budete prekvapený a cítiť sa ako vo francúzskom Provensalsku.

Stoncrete je stotožnením moderného obkladu

Dá sa skombinovať vzhľad kameňa a betónu? Čo vznikne? Ako to bude vyzerať? Na tieto otázky hľadali odpovede dizajnéri talianskeho výrobcu keramiky, firmy Imola. Výsledok dostal názov Stoncrete. Dali tak možnosť vzniknúť veľmi originálnej sérií, ktorá podtrhuje najmodernejšie trendy. Zároveň je aj estetická, univerzálna a graficky zaujímavá.

Výsledný štýl je jemný a efektný, takže je ideálny pre každého, kto hľadá osobité riešenie s nádychom jemného kameňa či betónovej štruktúry. Efektná kresba kameňa naznačuje prírodný motív. Stoncrete vyniká presným farebným výrazom, ktorý je vyjadrený chromatickými rytmami, ktoré prechádzajú od Camargue, čo sú názvy minerálov v oblasti Provensálska na južnom pobreží Francúzska, až k odtieňom šedej a tmavo šedej. Stoncrete je séria, ktorá vystihuje ako kameň, tak aj betón, aby spĺňala rôzne požiadavky na štýl a dokázala svojou univerzálnosťou vyjsť v ústrety ako zákazníkom, ktorí budú chcieť mať túto dlažbu v kúpeľni či architektom, ktorí ju využijú do haly bankového domu. Široká škála tejto kolekcie sa tak dokáže prispôsobiť potrebám rezidenčných aj nebytových priestorov a zaručuje úplnú kontinuitu medzi interiérmi a exteriérmi.

K dispozícií sú 4 formáty o rozmeroch 60x120, 60x60, 30x60, 90x90 cm vo farbách Camargue, Silver, Grey, Dark Grey. Vítaným doplnkom je aj varianta 2 cm outdoor dlažby vo farbe Camargue, Grey, Dark Grey a formátoch 60x120 cm a 60x60 cm, ktorá zaistí plynulý prechod medzi interiérovou a exteriérovou dlažbou.

Séria obkladov a dlažieb Imola Stoncrete je k dostaniu v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček a je pripravená k okamžitému odberu. Príďte sa poradiť s našimi špecialistami a nechajte si spracovať návrh vašej novej kúpeľne, kuchyne či toalety. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate v ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Radi vám predstavíme aj ďalšie novinky.

  • Stoncrete_1
  • Stoncrete_2
  • Stoncrete_3
  • Stoncrete_4
  • Stoncrete_5
  • Stoncrete_6