Swipe to the left

Štýlová dezinfekcia so značkou KEUCO

Dávkovače dezinfekcie, ktoré sú nie len funkčné, ale aj dizajnové.

Štýlová dezinfekcia so značkou KEUCO

Každodenná hygiena je jedným z najdôležitejších pravidiel nie len v tejto dobe.

Dezinfekčné prostriedky sú dnes všade. Nestačí vám len plastová nádobka s rozprašovačom? Prinášame dizajnové riešenie KEUCO! Dávkovač by mal plniť nie len funkciu odmerania dávky dezinfekcie, ale mal by byť prvkom, ktorý upúta, skrášli prostredie a bude funkčným pomocníkom pri dávkovaní dezinfekcie. Spĺňať teda musí nie len klinické požiadavky, ale mal by mať aj ďalšie prednosti. Tie spoločnosť KEUCO ponúka.

Komfortná hygiena rúk

Ideálny pre všetky silno frekventované priestory je bezkontaktný nástenný dávkovač dezinfekčného prostriedku PLAN. Funkčnosť je zabezpečená prostredníctvom infračerveného senzoru. Dávkovač možno využiť vo všetkých verejných priestoroch. Dopĺňa sa pomocou vákuovo balených vreciek s dezinfekčnou penou alebo tekutým dezinfekčným prostriedkom. Okrem pochromovaného vzhľadu je k dispozícií tiež v povrchovej úprave hliník alebo ušľachtilá oceľ, dokonalo sa tak hodí do každého prostredia.

Rýchly dotykový pomocník s klinickými prednosťami

Dávkovač dezinfekčných prostriedkov PLAN CARE na tekutý dezinfekčný prostriedok, nájde svoje využitie napríklad v nemocniciach a zdravotníckych zariadeniach. Intuitívna obsluha prebieha mechanicky pomocou páky, dávkovač možno ovládať tiež pažou. Súčasťou konštrukcie je odkvapávacia miska. Dávkovač je vhodný pre rôzne fľaše odpovedajúce európskym normám s objemom 0,5 litra. Prednými priehľadnými dvierkami možno rýchlo zistiť obsah a hladinu dezinfekčného prostriedku. K dostaniu je v striebornom eloxovanom prevedení v kombinácií s čiernou farbou alebo celý čierny.

Prečo nemať krásavca KEUCO aj v domácnosti a na pracovisku

KEUCO ponúka tiež štýlové dávkovače pre jednotlivcov a ktokoľvek môže mať doma atraktívny dizajnový prvok, ktorý môže byť ozdobou každého umývadla. Dávkovač dezinfekčných prostriedkov prináša nielen ušľachtilý dizajn, ale aj optimálnu technológiu dávkovania - pre každodennú dezinfekciu rúk s množstvom náplne 250 ml.

Stabilné, kvalitné a stále v pohotovosti

Pokiaľ to prostredie dovolí, sú ideálne stojanové dávkovače. Dávkovač PLAN je ideálny pre použitie vo vstupnej hale, pri recepcií, vo výťahu, pred jedálňou alebo na chodbe. Vďaka svojmu nenápadnému, strieborne eloxovanému vzhľadu v kombinácií s čiernou farbou alebo len v čiernej farbe s pochrómovanou pumpičkou nepúta ale zbytočnú pozornosť. Svojou kombináciou vzhľadu a funkcie je úplne dokonalý. Dezinfekčný prostriedok alebo gél možno ľahko doplniť do zabudovanej fľašky. Množstvo náplne o objeme 750 ml ponúka cca 450 dávok. Manuálne ovládanie je možné z hygienických dôvodov vykonávať pomocou paže. Ako ochrana proti odkvapkávaniu slúži veľká základová doska, ktorá zároveň zaisťuje dokonalú stabilitu. Tieto dávkovače sa vynímajú v hoteloch, v administratívnych budovách, bankách, na úradoch, v obchodoch, skrátka všade tam, kde je väčší pohyb ľudí.

Dizajnový prvok s guľatou hlavou

Dizajnový prvok alebo funkčný doplnok? Presne tieto otázky vás napadnú pri pohľade na elegantný dávkovač, ktorý rozhodne zaujme. Stlačením guľatej hlavy si nadávkujete optimálne množstvo. Jeho silnou stránkou je predovšetkým rozmanitý dizajn. Dávkovač je k dostaniu v bielej farbe, v striebornej eloxovanej v kombinácií s čiernou farbou alebo celý čierny.

Štíhly dávkovač s elegantným zakončením

Štíhly a napriek tomu stabilný dávkovač dezinfekčného prostriedku s pochromovanou hlavou nezaprie svoju kvalitu. Dávkovacia pumpička z lesklého chrómu prepožičiava modelu elegantnú „ čerešničku na torte“ . Pumpička sa pre doplnenie jednoducho vytiahne a objavy sa veľká fľaška s objemom 750 ml.

Najkrajší spôsob dezinfekcie rúk

Dávkovače dezinfekčného prostriedku sú súčasťou každého zariadenia. Ukážte svoj štýl vo vstupnej hale alebo v čakárni a všade tam, kde sa stretávajú ľudia. Ovládanie už nemôže byť jednoduchšie: Stlačte dávkovaciu hlavu a získajte dávku tekutého dezinfekčného prostriedku, alebo gélu. Nádobu s obsahom 750 ml vo vnútri stĺpika môžete jednoducho naplniť bežne dostupnými dezinfekčnými prostriedkami podľa svojho výberu. Dávkovač môže byť farebný, pestrý, čierno-biely, alebo metalický.

Výber spoločnosti KEUCO je pestrý a rozmanitý. Čo však by bol samotný dávkovač bez kvalitnej dezinfekcie. Aj na to dodávateľ myslí a preto si rovno kúpte odpovedajúce vákuovo balené vrecká s dezinfekčnou penou alebo tekutým dezinfekčným prostriedkom, ktoré vyvinula spoločnosť KEUCO v spolupráci s presláveným odborníkom na hygienu, spoločnosťou Hagleitner z Rakúska. Hagleitner patrí k špičkovým európskym výrobcom ponúkajúcim inovatívne hygienické riešenia. Hygienické prostriedky používajú najnovšiu technológiu, sú veľmi účinné a zároveň šetrné k pokožke.

Bude nám potešením vás s nimi zoznámiť v niektorom našom kúpeľňovom štúdiu. Radi vám poradíme s výberom, technickým riešením a poprípade odporučíme aj odbornú montážnu firmu, ktorá sa postará o montáž. Vyberať môžete aj v pohodlí vášho domova medzi nepreberným množstvom batérii a sanity.




  • keuco_1
  • keuco_2
  • keuco_3
  • keuco_4
  • keuco_5