Swipe to the left

Vybavte si kúpeľňu so značkou Jika

Séria Mio vám ponúkne produkty, vďaka ktorým zo svojej kúpeľne vytvoríte dokonalý relaxačný priestor.

Vybavte si kúpeľňu so značkou Jika

Hľadáte nadčasové vybavenie pre vašu kúpeľňu, ktorému nechýba šmrnc? Odpoveďou je kúpeľňová séria Mio českej značky Jika. Výhodou nie je len jej príjemný harmonický dizajn, ale aj široký sortiment produktov.

Všetko, čo potrebujete

Séria Mio vám ponúkne produkty, vďaka ktorým zo svojej kúpeľne vytvoríte dokonalý relaxačný priestor.

Štýlové umývadlá pre malú aj veľkú kúpeľňu

Základ série tvoria umývadlá, ktoré ladia s ďalším sortimentom. V ponuke nájdete hneď niekoľko variant šírky vrátane malého umývadielka alebo veľkého praktického dvojumývadla. Máte tak z čoho vyberať, či už ste majiteľmi veľkej alebo malej kúpeľne.

Pre maximálnu hygienu

Rimless toalety, teda toalety s technológiou splachovania bez oplachového kruhu, sú stále populárnejším trendom a nemali by chýbať v žiadnej kúpeľni – ani v tej vašej! Vďaka absencii oplachového kruhu totiž nedochádza k usadzovaniu baktérií na ťažko dostupných miestach a vy tak máte istotu vysokého hygienického štandardu. Jednoduchú údržbu navyše podčiarkuje aj elegantný dizajn WC bez zbytočných záhybov, v ktorých by sa mohla zachytávať špina. Veľkým bonusom je aj úsporné splachovanie, ktoré toaleta ponúka, v objeme 3/4,5 l.

Vybavenie zo série Mio potom dopĺňa aj bidet. Pokiaľ túžite po perfektnej očiste, nemali by ste naň zabudnúť.

Nábytok Mio-N

Jednoduchý a nadčasový dizajn, taký je nábytok Mio-N. K dostaniu je hneď v dvoch prevedeniach – v nestarnúcej bielej farbe s leskom na čele a matnými bokmi, alebo v prírodnom drevodekore jaseň. Štýl nábytku je navyše umocnený aj absenciou úchytiek vďaka modernému systému otvárania push to open. Veľkým benefitom je kvalita spracovania a odolnosť nábytku. Pestrá ponuka od skriniek po umývadlo až po vysokú skrinku navyše umožňuje veľkú variabilitu a perfektne sa tak prispôsobí vašej kúpeľni.

Úsporu vody zaistia dizajnové batérie

Umývadlá Mio-N štýlovo dopĺňajú aj batérie z rovnakej série. Aj keď sú batérie čo do veľkosti menším detailom v kúpeľni, sú prvkom, ktorý môže byť pomyselnou čerešničkou na torte a perfektne dotiahnuť celý dizajn k dokonalosti. Batérie Mio-N ale nie sú len dizajnovou záležitosťou, vďaka šikovným technológiám tiež šetria vodu. Disponujú kvalitnými keramickými kartušami, takže nedochádza k ich skorému opotrebovaniu a tým aj pretekaniu vody. Navyše sú vybavené obmedzovačom prietoku vody a kvalitnými perlátormi Neoperl, aby ste zamedzili plytvaniu vody.

Stavte na českú tradíciu aj kvalitu

Chcete mať istotu, že vám kúpeľňa bude dlho a dobre slúžiť? Potom stavte na tradíciu a preverenú kvalitu. Jika je česká značka, ktorá má u nás tradíciu už od roku 1878 a jej výrobky sú vyrábané v závodoch v Bechyni a v Znojme. Viac informácií na www.jika.sk. V našich kúpeľňových štúdiách vyjdeme v ústrety vašim požiadavkám. Dohodnite si nezáväznú schôdzku, alebo si priamo nechajte spracovať grafický návrh.