Swipe to the left

Zimná zľavová akcia je tu!

Aj krásna kúpeľňa môže byť lacná. Získajte až 30% zľavu na vybavenie a grafický návrh kúpeľne zadarmo.

Zimná zľavová akcia je tu!

Prvé mrazy sme dávno pocítili a zima už ukázala svoju silu. U Ptáčka máme aktuálne aj -30. Ale nebojte, mraziť vás bude iba z vysokých zliav. Až o 30 % sme totiž zlacnili do 29. 2. 2024 kúpeľňové vybavenie vďaka práve prebiehajúcej zimnej zľavovej akcii. Tým ale rozhodne nekončíme, pretože teraz môžete navyše získať grafický návrh kúpeľne zadarmo .

Až 30% zľavy v kúpeľňovom štúdiu
Ak aktuálne riešite rekonštrukciu kúpeľne , ešte ju len plánujete, alebo skrátka potrebujete nové vybavenie , dohodnite si nezáväznú návštevu v našom kúpeľňovom štúdiu. Ceny sme zmrazili, a okrem širokej ponuky obkladov, dlažieb, kúpeľňového vybavenia, sanitárnej keramiky, sprchovacích kútov, vaní alebo batérií, môžete získať veľa cenných rád aj tiež 3D vizualizáciu zadarmo . Tá vás takmer pozve do priestoru vysnívanej kúpeľne, ktorú si tak budete môcť dokonale predstaviť.

Inšpirácia pre kúpeľňu v zimnej akcii
Nápady pre vašu kúpeľňu je možné načerpať vďaka kolekciám kúpeľní , ktoré sme pre vás starostlivo pripravili spoločne s našimi dizajnérmi . Už teraz si naviac môžete vyberať z mnohých produktov, ktorých prehľad nájdete v obsiahlom katalógu. Či už preferujete akýkoľvek štýl alebo značku, určite nájdete to pravé pre vás a zimná nádielka zliav vám príde vhod.

Dojednajte si nezáväzne bezplatnú schôdzku v niektorom z našich kúpeľňových štúdií , ktoré nájdete po celej republike, a nechajte sa rozmaznávať našimi odborníkmi. V dohodnutom termíne bude čas kúpeľňového špecialistu vyhradený len vám, vďaka čomu vám poradí s výberom, prípadne upozorní na úskalie jednotlivých riešení tak, aby vybrané prvky boli funkčné vizuálne aj prakticky . Finálne rozhodnutie potom uľahčí vytvorenie grafického návrhu zadarmo.

* Zľava až 30 % sa vzťahuje iba na vybraný tovar a je počítaná z katalógových cien výrobcov. Využitie zliav je možné iba v prípade platby v hotovosti, kartou alebo prevodom pred dodávkou produktov. Zľavy sa nevzťahujú na developerské projekty. Viac informácií vám poskytne náš odborný personál v kúpeľňových štúdiách.