Swipe to the left

Výrobky GROHE sú nositeľom nemeckej precíznosti a kvality

Radi vám predstavujeme spoločnosť, pre ktorú je voda neustálou inšpiráciou.

Výrobky GROHE sú nositeľom nemeckej precíznosti a kvality

Čo je základom úspechu

Spoločnosť GROHE môžeme stručne charakterizovať ako popredného svetového výrobcu sanitárneho vybavenia a globálnu značku zameranú na poskytovanie inovatívnych vodných riešení . V tomto súvetí sa ale skrýva bohatá história, inovatívny a moderný prístup a hľadanie všetkého nového, čo môže obohatiť či meniť svet sanity. Voda je zdrojom života, pôžitku a zábavy, preto sa stala sama o sebe významnou inšpiráciou celého produktového portfólia spoločnosti GROHE.

Hodnoty určujúce smer

Kvalita, technológia, dizajn a udržateľný rozvoj. Štyri kľúčové hodnoty, ktoré dokážu sprostredkovať užívateľom produktov GROHE výnimočné zážitky. Ten rozdiel pocítite zakaždým, keď otočíte pákou batérie alebo vstúpite pod sprchu GROHE.
Spoločnosť zo svojimi 6000 zamestnancami je známa pre úplne nové a inovatívne kategórie produktov už od čias svojho založenia. Patria medzi nich napríklad revolučné kuchynské systémy GROHE Blue a Red alebo systém zabezpečenia GROHE Sense, ktorý je vyhľadávaným doplnkom na neustále rastúcom trhu s produktmi pre inteligentnú domácnosť. Výrobné procesy sú navzájom poprepletané zmyslom pre inováciu, dizajn a vývoj. Všetky produkty sa tak môžu pýšiť jedinečnou známkou kvality „ Vyrobené v Nemecku“. Len v priebehu posledných desiatich rokov potvrdila jedinečnosť svojich produktov viac ako 300 ocenení za dizajn a inovatívne technológie.

Základom je kvalita

Všetky výrobné, vývojové a návrhárske aktivity spoločnosti sú prevádzkované v Nemecku, čo zaručuje nemennú kvalitu všetkých produktov. Výroba v závodoch, ktoré sú súčasťou spletitej výrobnej siete spoločnosti GROHE, sa riadi tými najprísnejšími štandardami a používaním precíznych nástrojov a procesov. Iba tak môže spoločnosť zabezpečiť remeselnú a funkčnú precíznosť produktov, ktoré od značky celý svet očakáva.
V roku 2014 sa spoločnosť GROHE stala súčasťou medzinárodnej skupiny LIXIL Group, verejnej spoločnosti obchodovateľnej na tokijskej burze cenných papierov. Spoločnosť LIXIL je svetovým lídrom sanitárneho priemyslu a jedná sa taktiež o popredného japonského dodávateľa stavebných materiálov, produktov a služieb.

Minimalizuje spotrebu a maximalizuje pohodlie

Základom bola skutočnosť, že približne dve tretiny celkovej spotreby vody v domácnosti spadá pod kúpeľňu a WC. Tretina spotrebovanej vody je použitá na splachovanie toalety. Pomocou moderných technológií sa dá ušetriť až 50% vody, jednoducho a bez obmedzovania. Produkty GROHE umožňujú nielen ekonomickú, ale aj ekologickú spotrebu vody bez nutnosti prijímania kompromisov pri používaní. Preto je dnes väčšina výrobkov Grohe vybavená úspornou technológiou EcoJoy. Táto technológia patrí medzi štandardnú výbavu väčšiny našich vodovodných batérií a spŕch.Technológie GROHE EcoJoy prevzdušnia a následne znížia prietok vody, ale zachovávajú pocit ako pri plnom prietoku. Týmto spôsobom je možné docieliť zníženie prietoku až 50%.
Ďalšou zásadnou novinkou je GROHE SilkMove ES. Táto ponúka nie len jedinečné hladké ovládanie, ale tiež podporuje zodpovedné zaobchádzanie s energiami. V režime studenej vody na stredovej pozícií páky sa technológia GROHE SilkMove ES prebudí k životu. Tým sa eliminuje otvorenie batérie v polohe, kde dochádza k zmiešaniu teplej a studenej vody. Predchádza tak zbytočnému ohrevu vody pri každodennom používaní vďaka tomu znižuje spotrebu energií. Nad teplotou a objemom budete mať úplnú kontrolu.

Úspora všade kam sa pozrieš

Úsporne batérie, úsporné dotykové batérie, úsporne termostaty, úsporne sprchy, skrátka úspora vo všetkých produktoch. Nechýba taktiež úsporné splachovanie, pretože je dôležité všetko hygienicky umyť, ale zároveň neplytvať vodou. Je to len časť ponuky ktorá nesie označenie popredného nemeckého výrobcu.

Príďte si aj vy vybrať, pokiaľ vám náklady za vodu pripadajú príliš vysoké. Inšpirujte sa v niektorom našom kúpeľňovom štúdiu, príďte sa poradiť a získajte väčšie povedomie o ponuke spoločnosti GROHE.