Swipe to the left

Vitra Metropole – majstrovská práca dizajnérov

Špičkový dizajn, kvalita a inovatívne vlastnosti , tak by sa dali v stručnosti charakterizovať produkty značky Vitra.

Vitra Metropole – majstrovská práca dizajnérov

Tradície spoločnosti Vitra

História značky Vitra sa píše od šesdesiatych rokov minulého storočia, kedy bola založená v Turecku. Od začiatku vsadila na jedinečný dizajn , nové technológie a tiež precíznosť. Vďaka tomu sa postupne stala celosvetovo uznávaným výrobcom. Sanitárna keramika, kúpeľňový nábytok i obklady a dlažby s označením Vitra patria k vedúcim celosvetovým značkám. Niektoré z výrobkov získali najprestížnejšie svetové ocenenia. Bezpochybne je to tým, že Vitra experimentuje s uhlami, štíhlimy líniami i neobvyklými tvarmi.

Prírodný pôvab s elegantnou jednoduchosťou

Pozrite si výrobky s prestížnej rady Vitra Metropole, okamžite máte jasno o tom, ako bude vyzerať Vaša nová kúpeľňa. Vyberať môžete z hranatých či zaoblených tvarov. K dispozícií je široká škála veľkosti. Inovatívna séria Metropol od dizajnovej skupiny NOA dodáva svojím produktom atraktivitu a mení pohľad na tradičný sortiment vybavenia kúpeľne. Vitra Metropole poskytuje rozsiahly úložný priestor a vyznačuje sa chytrými funkciami vo vkusne vymedzených tvaroch. Tieto moduly sú navrhnuté predovšetkým pre pohodlie užívateľov.

High-tech a trendy

To je štýl, ktorý dizajnéri vtlačili svojím návrhom. Rovnaké hodnotenie potom používajú porotci v prestížnych celosvetových dizajnových súťažiach. Podľa ich názoru vynikajú výrobky série Metropol inteligentnou funkčnosťou vo vkusne zdržanlivých tvaroch. Vďaka širokému sortimentu Infinit a keramických umývadiel ponúka séria rozmanité možnosti pre inšpiratívny dizajn kúpeľne. (Infinit je patentovaný systém výroby keramiky, ktorý dodává umývadlu tenké hrany a ostré linie.)

Široký výber

Variabilitu umožňuje rada tvarov a veľkosti. Okrem klasických umývadiel možno umývadla z tejto série inštalovat na dosku, ale i zapustiť, prípadne umiestniť pod dosku, čím vynikne krása kúpeľňového nábytku a je zachovaná funkčnosť umývadla. Fantázií sa naozaj mädze nekladú a jednotlivé výrobky je možné rôzne kombinovať.

Kúpeľne nás baví

Chcete pomôcť s návrhom Vašej novej kúpeľne ? Vypracujeme Vám profesionálnu vizualizáciu budúceho stavu vrátane rozloženia jednotlivých prvkov. Výsledok si môžete na vybraných štúdiach pozrieť pomocou 3D okuliarov. Na všetkých naších pobočkách Vám takisto môžeme spracovať návrh vizualizácie do 360° panoramatického pohľadu! Séria sanitárnej keramiky a kúpeľňového nábytku Vitra Metropole je k dostaniu v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček. Dohodnite si nezáväznú schôdzku na našom štúdiu a príďte sa poradiť s naším špecialistom. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získáte na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček.

Radi Vám pomôžeme aj s Vašou kúpeľňov. Robíme kúpeľne, v ktorých sa žije!